PRVO OCENJEVALNO SREČANJE FINALISTK

Miss Earth Slovenije

Prvo ocenjevalno srečanje finalistk za Miss Earth Slovenije 2021


Direkcija izbora je izbrala 13 finalistk za nacionalni lepotni izbor Miss Earth Slovenije 2021, ki so se srečale na prvem ocenjevalnem srečanju z nazivom »Talk show«.

Gre za debatni dogodek na aktualne teme doma in po svetu. Na ta način organizator želi preveriti kako se kandidatke seznanjene z razmerami v družbi in okolju. Ocenjevalna komisija je bila predvsem pozorna na nastop, besedno izražanje, poznavanje tematik, samozavest pri odgovorih in aktivno sodelovanje pri zagovarjanju drugačnih mnenj. Skozi celodnevno druženje je potekal tudi izobraževalni program na temo scenskega in medijskega nastopa, osnove poziranja, ličenja, oblikovanja pričesk in stila oblačenja.


Najbolj prepričljiva na pogovornem srečanju je bila ANA ĆIKOVIĆ, ki je tako osvojila naziv »Kraljica Talk show-a za MES 2021.«


Za več fotografij obiščite uradno stran na Facebook-u ( Miss Earth Slovenije, Miss Earth SI, Metropola media) in Instagram-u ( @missearthslovenia, @metropolamedia )


Imena finalistk od leve proti desni :
Sara Cener, Asja Bonnie Pivk, Elma Hrnjić, Tadeja Kamenik, Maša Pučnik, Ana Ćiković, Anita Švajger, Adrijana Ojsteršek-aktualna Miss, Patricija Miklavžina, Eva Karin Potrč, Tinkara Vengust, Jamnine Zen, Sara Horvat, Miša Novak

Več na FB strani (https://www.facebook.com/MissEarthSlovenia/ ) | URL POVEZAVA


Ocenjevalni večer Ocenjevalni večer

Miss Earth Slovenija

MM Metropola media d.o.o.

Kočevarjeva ulica 3, 8000 NM

Tel. 07 39 33 117
Fax. 07 39 33 116

Mobi kontakti

Mob. 041 616 147
Mob. 041 392 390

Email kontakti

E-mail 1: info@missearth.si

E-mail 2: marketing@missearth.si
E-mail 3: robert@missearth.si
Copyright (c) missearth.si. Vse pravice pridržane. Avtor: MrFRx 068 136 400 Poslovni Stik