x

KANDIDATKA ZA MISS EARTH SLOVENIJE 2018

ALJA HRASTAR

1. Predstavite se
Sem Alja Hrastar, stara sem 19 let in prihajam iz Trebnjega. Trenutno obiskujem prvi letnik Ekonomske fakultete v Ljubljani.

2. Opišite se v nekaj stavkih
Sem velika ljubiteljica živali, to potrjuje tudi dejstvo,  da sem že dolgo vegetarijanka in imam tri hišne ljubljenčke. Ljudje pri meni opazijo, da sem prijazna in pozitivna oseba. Rada hodim na izlete in sprehode v naravo. Zaradi svoje ambicioznosti imam izredno malo prostega časa, zato svoj čas, kar se da, pametno razporedim za prijatelje in branje knjig.

3. Najljubši citat, rek ali pregovor?
"Nikoli ti niso dane sanje, ne da bi ti bila dana tudi moč, da jih uresničiš."
-Richard Bach)

4. Kaj imate radi in česa ne marate?
Rada začnem jutro z dobro kavo, ki me kar se da hitro zbudi. Prav tako rada potujem in raziskujem nove kraje. Moj najljubši letni čas je poletje. Nisem ljubiteljica zgodnih jutranjih ur.

5. Katera je najbolj nenavadna dogodivščina, ki ste jo kadar koli doživeli. Ali dogodek, ki se vas je najbolj dotaknil?
Moja najbolj nenavadna dogodivščina je nenačrtovan izlet v Italijo. Zgodaj zjutraj smo se s prijatelji odločili, da se odpravimo za konec tedna na sever Italije. Ker sama raje načrtujem stvari, je bila kar težka naloga, da me prepričajo o tem, verjamem pa, da je nekaj na tem, da so nenačrtovane stvari najlepše. 

6. Kaj pričakujete od lepotnega izbora Miss Earth?
Na tekmovanje sem se prijavila, da bi pridobila nove izkušnje ter praktično znanje. Verjamem, da mi bo tekmovanje pomagalo premagati, kakšno koli tremo in izurilo moje nastopanje pred občinstvom.