x

KANDIDATKA ZA MISS EARTH SLOVENIJE 2018

EMA PETAN

1. Predstavite se
Sem Ema Petan, stara 19 let. Prihajam iz Ivančne Gorice. Sem študentka 1. letnika sociologije - kadrovski menedžment na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani.

2. Opišite se v nekaj stavkih
Na začetku mogoče dajem vtis, da sem zadržana, ker oseb sprva ne spustim blizu. Ko pa se osebi odprem, se popolnoma sprostim. Vedno izkoristim vsako priložnost, ki se mi ponudi, saj bi rada v življenju doživela čim več.

3. Najljubši citat, rek ali pregovor?
''If not you, then who? If not now, then when?'' Saj se mi v življenju vedno zdi pomembno, da iz tega vzamemo vse, kar nam ponuja, ker nam bo ravno to pomagalo zrasti.

4. Kaj imate radi in česa ne marate?
Rada se ukvarjam z urejanjem nohtov, v prostem času obiskujem fitnes, se sprehajam v naravi s svojo psičko, čas kvalitetno preživljam s prijateljicami ter družino, gledam serije in poslušam glasbo.

5. Katera je najbolj nenavadna dogodivščina, ki ste jo kadar koli doživeli. Ali dogodek, ki se vas je najbolj dotaknil?
S prijateljico sva se nekega poletnega večera sprehajali ob Ljubljanici, ko sva šli mimo skupine fantov, ki so praznovali fantovščino enega izmed njih. Nagovorili so naju in vabili, da bi sodelovali v nekih njihovih izzivih za ženina. Midve sva to vljudno zavrnili, in ker je bil eden izmed fantov frizer, so nama ponudili, da če vsaj malo sodelujeva z njimi, lahko dobiva novi pričeski. Popustili sva in bili za. Čez nekaj dni sva res dobili obljubljeni pričeski, s fanti pa smo v stikih še danes.

6. Kaj pričakujete od lepotnega izbora Miss Earth?
O lepotnem tekmovanju sanjam že vse, odkar sem bila majhna. Letos pa sem zbrala pogum in sem se, na pobudo sestre ter prijateljic, prijavila na tekmovanje za Miss Earth. Tako da, mi je že biti finalistka takšnega tekmovanja, velik uspeh in neka potrditev, da sem se pravilno odločila.