x

Danijela Burjan do zgodovinske uvrstitve Slovenije na lepotnih tekmovanjih za Miss Earth

ME november 2018


Zgodovinski uspeh za Slovenijo

Na Filipinih se je po skoraj mesecu dni napornih potovanj in ocenjevalnih srečanj odvil tudi finalni večer oziroma noč kronanja (Coronation Night). Najprej je sledila kratka predstavitev vseh 87 tekmovalk v kostumih »Goddesses of the Earth«. Naša predstavnica se je po prvem krogu uvrstila med top 18 finalistk sveta oziroma v finalni del prireditve. Sledil je izhod v kopalkah, kjer se je naši Danijeli uspelo uvrstiti celo med top 12. V dvorani Mall of Asia arena, kjer se je zbrala 10.000 glava množico je znala nagraditi njen nastop z bučnim aplavzom. Naj omenimo, da je tako završalo le še ob izhodu Filipinske in Portugalske predstavnice, kar priča o izjemni popularnosti naše Danijele na Filipinih, kjer so v njeno čast aktivirali Miss Earth SLAYvenia fan club. To je bila tudi končna uvrstitev naše predstavnice, ki so jo nekateri poznavalci celo uvrščali v dobitnice lent z Portugalsko, Kolumbijo in Meksikom.

 

Miss Earth 2018 pa je postala predstavnica Vietnama, ki je sodnike prepričala z najboljšim okoljskim projektom, ki ga kot ambasadorka opravlja v svoji državi. Miss Earth – Fire (ognja) je postala Mehičanka. Miss Earth – Water (vode) pa predstavnica Kolumbije, za Miss Earth – Air (zraka) pa je bi9la izbrana Avstrijka.

 

Danijela je v filipinski prestolnici Manila praznovala tudi svoj 23. rojstni dan. Tekmovala pa je v svoji skupini 27 deklet, ki so jo poimenovali "Air group" (Zrak), kjer je osvojila tudi 3 medalje, ki so že napovedovale dobro končno uvrstitev in sicer zlato medaljo za zapeto zelo zahtevno operno pesem na tekmovanju talentov. Zlato medaljo za najlepšo in najbolje nošeno večerno toaleto, filipinskega modnega oblikovalca Louisa Pangalinina. Tretje mesto in s tem bronasto medaljo pa je osvojila na tekmovanju v kopalkah slovenske blagovne znamke HARD swimwear. S skupno tremi medaljami je bila na koncu tekmovanja uvrščena celo med 3 najboljše tekmovalke v skupni razvrstitvi.

 

Za konec naj omenimo, da je bila do zadnja najboljša uvrstitev naše predstavnice v letu 2011, ko se je Kim Rebecca Lekše uvrstila v top 16.

 

Nekaj zanimivih dejstev v času izbora :

  • V času izbora je bilo na vseh lepotnih portalih objavljenih neverjetnih 76 fotografij z skoraj 250.000 ogledi po celem svetu.
  • Po izboru Miss Earth fan cluba je bila ena izmed najbolj obleganih in popularnih deklet na izboru.
  • Na osnovi video predstavitve je najbolj prepričala Filipinskega modnega oblikovalca Louis Pangalinina, ki ji je izdelal v 14 dneh rekordne 4 kreacije po meri. Največ na celem izboru.
  • V skoraj mesecu dni bivanja na Filipinih ni imela niti enega prostega dneva. Celo na njen rojstni dan ne.
  • V MOA areni na finalnem večeru je bilo pristnih kar 10.000 ljudi
  • Prireditveni oder je meril kar neverjetnih 500 kvadratnih metrov
  • Edini svetovni izbor v 18 letni zgodovini izven Azije se je zgodil leta 2015 v Austriji  
  • Prvič v zgodovini svetovnih izborov na Filipinih je bil prisoten tudi nacionalni direktor iz Slovenije


Danijela Burjan v TOP 12 finalistk na svetu
Danijela Burjan v TOP 12 finalistk na svetu
Danijela Burjan v TOP 12 finalistk na svetu
Danijela Burjan v TOP 12 finalistk na svetu
Danijela Burjan v TOP 12 finalistk na svetu
Danijela Burjan v TOP 12 finalistk na svetu
Danijela Burjan v TOP 12 finalistk na svetu

Miss Earth Slovenije & Citroen klub Slovenije

ME junij 2018

Na nedavnem ocenjevalnem dogodku finalistk v Kopru so dekleta v prostem času pozirala v »olditmerjih«. Nepozabno doživetje.

Miss Earth Slovenije & Citroen klub Slovenije
Miss Earth Slovenije & Citroen klub Slovenije
Miss Earth Slovenije & Citroen klub Slovenije
Miss Earth Slovenije & Citroen klub Slovenije
Miss Earth Slovenije & Citroen klub Slovenije
Miss Earth Slovenije & Citroen klub Slovenije
Miss Earth Slovenije & Citroen klub Slovenije
Miss Earth Slovenije & Citroen klub Slovenije
Miss Earth Slovenije & Citroen klub Slovenije
Miss Earth Slovenije & Citroen klub Slovenije
Miss Earth Slovenije & Citroen klub Slovenije
Miss Earth Slovenije & Citroen klub Slovenije
Kranjsko Goro
Kranjsko Goro
Kranjsko Goro

FINALISTKE ZA MISS EARTH SLOVENIJE 2018

Datum, 17.3.18

Organizacija za Miss Earth Slovenije je v prireditveni dvorani agencije AVI Ljubljana predstavila prve finalistke izbora za leto 2018. Finalistkam je bila poleg protokola izbora predstavljena tudi letošnja programska shema z šestimi ocenjevalnimi dogodki. Prvi ocenjevalni dogodek z vsemi dvanajstimi finalistkami bo 08.04.18 v Kopru. Finalni večer je napovedan za 15.9.18 v Festivalni dvorani v Ljubljani. Finalistka z največjim številom točk z vseh ocenjevalnih dogodkov vključno z finalnim večerom bo postala Miss Earth Slovenije 2018.
Od leve proti desni : Maiša Triler iz Medvod, Nika Kar iz Ljubljane, Karmen Tegelj iz Ljubljane, Sandra Zulič iz Kopra, Sara Gavranič - aktualna Miss Earth Slovenije, Aleksandra Bajc iz Kozine, Jelena Stanković iz Ljubljane, Nika Gruntar iz Renč in Brigita Jakomin iz Brezovice pri Ljubljani.

Zaključen finalni izbor za Miss Earth Slovenije 2017

Kranjska Gora, 23. 9. 2017
v čudoviti Kranjski Gori v hotelu Ramada Resort se je odvijal zaključni finalni izbor Miss Earth Slovenije 2017, kjer se je predstavilo devet finalistk.
Lente so osvojile Eva Plešnar kot 2. spremljevalka, Tamara Fišter kot 1. Spremljevalka, ter najbolj laskavi naslov Miss Earth Slovenije 2017 pa Sara Gavranič.
Spremljevalni program je popestrila skupina New Game Over. Celotno prireditev so podprli poslovni partnerji, ki se zavedajo pomena skrbi za okolje in okoljske spremembe; Hit Alpinea Kranjska Gora, modna oblikovalka Mirjam Bernard, modni oblikovalec kopalk Joel Loyo, RHI Logistic.si, skupina vzdrzevalci.si, Ekološko vinogradništvo Rodica, Studio 4 Ljubljana, Fizoterapija Corpus, Amaroo Novo mesto. Da je novica ugledala svet skozi medijsko oko so poskrbeli v Media 24. Zmagovalko čakajo naporne priprave, za katere ima čas le 14 dni. Nastopila pa bo na svetovnem izboru Miss Earth, ki bo na Filipinih. Za vse tiste, ki niso uspeli biti na finalnem izboru Miss Earth Slovenije 2017 v Kranjski Gori je možen ogled na spletni strani www.missearth.si.
Celoten dogodek je z vezno besedo povezala Jasmina Spahalić.

Več na FB strani (https://www.facebook.com/MissEarthSlovenia/ ) | POVEZAVA

Fotografije : Šimen Zupančič

zmagovalke_missearth.si_2017

Miss Earth Slovenije in ekološko vinogradništvo RODICA

V vasi Truške pri Marezigah v osrčju Slovenske Istre, so se dne 4.7. zbrale finalistke lepotnega izbora za Miss Earth Slovenije 2017. V čudovitem ambijentu in gostoljubju gostitelja, Matica Rodice, so na ocenjevalnem srečanju predstavile lastne EKO obleke in EKO projekte.

Za najbolj izvirno EKO obleko je bila izbrana kreacija SARE GAVRANIČ. Kot pravi Sara je obleka nastala v sodelovanju z Vrtcem Postojna in je narejena iz odpadnih zamaškov.

Za najbolj prepričljiv EKO projekt je bil izbran projekt TAMARE FIŠTER. Naziv projekta se glasi SAVED in je namenjen globalnem reševanju ogroženih živalskih vrst. Z mislijo " Do you really think Earth was created only for you ?" je Tamara sklenila svoj projekt z upanjem, da bo projekt zaživel tudi v praksi z spodbujanjem "fair share trgovine" z opozorilnimi potiskanimi majicami od katerih bi del prihodka namenili svetovni organizaciji WWF ( World Wildlife Fund).

Poleg predstavitve so se dekleta tudi seznanila z načinom ekološke pridelave vina in značilnosti lastne blagovne znamke RODICA.

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo gostitelju za skupno druženje in gostoljubje.

Za več informacij o ekološkem vinogradništvu RODICA lahko obiščete spletno stran https://rodica.si in FB stran Rodica Winery.
Kontakt : Matic Rodica ( 031 759 744 )

Za ogled foto galerije vas vabimo, da obiščete uradno FB stran (https://www.facebook.com/MissEarthSlovenia/ ) | POVEZAVA

Fotografije : Šimen Zupančič

Rodica_missearth.si

PRVI CASTING ZA MISS EARTH SLOVENIJE 2017

Ocenjevalna komisija je na prvem letošnjem castingu v hotelu PARK v Ljubljani izbrala prvih 8 deklet, ki se bodo potegovale za prestižni naslov Miss Earth Slovenije 2017.
Preostale finalistke bodo znane na drugem castingu, ki bo dne 13.3.17.

Foto : Grega Eržen - Studio Solis | www.studiosolis.si

MAJA ANA STRNAD MISS EARTH 2016 | MOJA IZKUŠNJA Z IZBOROM MISS EARTH

Za sabo imam lepo in neprecenljivo izkušnjo. Filipini so nekaj posebnega, otočki čudoviti. Veliko časa smo s puncami preživele po hotelih v Manili vmes pa seveda obiskale tudi druge kraje izven glavnega mesta. Dnevni program je bil zelo raznovrsten in poln izjemnih dogodkov, kot so modne revije, fotografiranja, obiski šol, obiski različnih festivalov, ki jih imajo Filipinci,....

Celoten članek o mojih izkušnjah si lahko preberete s klikom na zavihek spodaj....

MOJA IZKUŠNJA Z MISS EARTH 2016
MAJA ANA STRNAD - MISS EARTH SLOVENIJE 2016

Za sabo imam lepo in neprecenljivo izkušnjo. Filipini so nekaj posebnega, otočki čudoviti. Veliko časa smo s puncami preživele po hotelih v Manili vmes pa seveda obiskale tudi druge kraje izven glavnega mesta. Dnevni program je bil zelo raznovrsten in poln izjemnih dogodkov, kot so modne revije, fotografiranja, obiski šol, obiski različnih festivalov, ki jih imajo Filipinci, sajenje dreves, pokušina lokalnih jedi in še bi lahko naštevala. Tekmovanje se je začelo z dnevom prihoda in res potekalo vseskozi pod drobnogledom ocenjevalcev. Bilo nas je 84 predstavnic iz vsega sveta. Še posebej sem se ujela s Tiare iz Čila, s katero sva bili tudi skupaj v sobi. Dobro je, če imaš nekoga bližnjega, s katerim lahko deliš in živiš sanje.

Miss Earth Slovenije za leto 2016

Maja Ana Strnad

Moja izkušnja je predolga za opis v parih stavkih. Hvaležna sem za ogromno novih poznanstev, očarana nad prijaznostjo in odprtostjo Filipincev in prekrasnimi kraji, ki sem jih uspela spoznati tekom tekmovanja. Čeprav nisem zmagala pri končni odločitvi, se lahko pohvalim z zlato medaljo iz šova talentov, kjer sem s svojo joga/gimnastično točko prepričala žirijo in osvojila meni osebno zelo pomemben segment tekmovanja (tekmovanje je namreč sestavljeno iz več delov in različnih nalog).

Zgodilo se mi je 3 tedne nepričakovanih stvari, ampak moram povedati, da sem prav v vsaki izredno uživala in se učila za prihodnost. Morda včasih tudi ni bilo najbolj enostavno, ampak za lepe stvari v življenju se je potrebno potruditi. Meni se zdi, da sem Slovenijo predstavila v lepi luči in vesela sem, da sem bila prav jaz izbrana kot slovenska predstavnica. Zmagala je predstavnica Ekvadorja, sledile pa so Venezuela kot Miss Earth Water, Kolumbija kot Miss Earth Air in Brazilija kot Miss Earth Fire. Lepe Latine.

Jaz sem izluščila ogromno iz izkušnje, vadila angleški in španski jezik, potovala, spoznala veliko ljudi in bila del izjemne organizacije, Miss Earth, Beauty with a Cause (ne gre samo za vizualno lepoto, ampak lepoto z določenim namenom).

Bistveno je, da imam spomine iz tekmovanja za vedno in ob tej misli se počutim izredno blagoslovljeno. Priporočam vsem puncam, ki jih zanima tovrstno tekmovanje, puncam, ki ljubijo izzive, potovanja, naravo, živali in puncam, ki jih zanima tudi skrb za naš prelep planet. Vse bi ponovila še enkrat!

Vaša Miss Zemlje Slovenije 2016, Maja Ana Strnad

 

Zaključen finalni izbor za Miss Earth Slovenije 2017

Kranjska Gora, 23. 9. 2017
v čudoviti Kranjski Gori v hotelu Ramada Resort se je odvijal zaključni finalni izbor Miss Earth Slovenije 2017, kjer se je predstavilo devet finalistk.
Lente so osvojile Eva Plešnar kot 2. spremljevalka, Tamara Fišter kot 1. Spremljevalka, ter najbolj laskavi naslov Miss Earth Slovenije 2017 pa Sara Gavranič.
Spremljevalni program je popestrila skupina New Game Over. Celotno prireditev so podprli poslovni partnerji, ki se zavedajo pomena skrbi za okolje in okoljske spremembe; Hit Alpinea Kranjska Gora, modna oblikovalka Mirjam Bernard, modni oblikovalec kopalk Joel Loyo, RHI Logistic.si, skupina vzdrzevalci.si, Ekološko vinogradništvo Rodica, Studio 4 Ljubljana, Fizoterapija Corpus, Amaroo Novo mesto. Da je novica ugledala svet skozi medijsko oko so poskrbeli v Media 24. Zmagovalko čakajo naporne priprave, za katere ima čas le 14 dni. Nastopila pa bo na svetovnem izboru Miss Earth, ki bo na Filipinih. Za vse tiste, ki niso uspeli biti na finalnem izboru Miss Earth Slovenije 2017 v Kranjski Gori je možen ogled na spletni strani www.missearth.si.
Celoten dogodek je z vezno besedo povezala Jasmina Spahalić.

Več na FB strani (https://www.facebook.com/MissEarthSlovenia/ ) | POVEZAVA

Fotografije : Šimen Zupančič

zmagovalke_missearth.si_2017

Miss Earth Slovenije in ekološko vinogradništvo RODICA

V vasi Truške pri Marezigah v osrčju Slovenske Istre, so se dne 4.7. zbrale finalistke lepotnega izbora za Miss Earth Slovenije 2017. V čudovitem ambijentu in gostoljubju gostitelja, Matica Rodice, so na ocenjevalnem srečanju predstavile lastne EKO obleke in EKO projekte.

Za najbolj izvirno EKO obleko je bila izbrana kreacija SARE GAVRANIČ. Kot pravi Sara je obleka nastala v sodelovanju z Vrtcem Postojna in je narejena iz odpadnih zamaškov.

Za najbolj prepričljiv EKO projekt je bil izbran projekt TAMARE FIŠTER. Naziv projekta se glasi SAVED in je namenjen globalnem reševanju ogroženih živalskih vrst. Z mislijo " Do you really think Earth was created only for you ?" je Tamara sklenila svoj projekt z upanjem, da bo projekt zaživel tudi v praksi z spodbujanjem "fair share trgovine" z opozorilnimi potiskanimi majicami od katerih bi del prihodka namenili svetovni organizaciji WWF ( World Wildlife Fund).

Poleg predstavitve so se dekleta tudi seznanila z načinom ekološke pridelave vina in značilnosti lastne blagovne znamke RODICA.

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo gostitelju za skupno druženje in gostoljubje.

Za več informacij o ekološkem vinogradništvu RODICA lahko obiščete spletno stran https://rodica.si in FB stran Rodica Winery.
Kontakt : Matic Rodica ( 031 759 744 )

Za ogled foto galerije vas vabimo, da obiščete uradno FB stran (https://www.facebook.com/MissEarthSlovenia/ ) | POVEZAVA

Fotografije : Šimen Zupančič

Rodica_missearth.si

PRVI CASTING ZA MISS EARTH SLOVENIJE 2017

Ocenjevalna komisija je na prvem letošnjem castingu v hotelu PARK v Ljubljani izbrala prvih 8 deklet, ki se bodo potegovale za prestižni naslov Miss Earth Slovenije 2017.
Preostale finalistke bodo znane na drugem castingu, ki bo dne 13.3.17.

Foto : Grega Eržen - Studio Solis | www.studiosolis.si

MAJA ANA STRNAD MISS EARTH 2016 | MOJA IZKUŠNJA Z IZBOROM MISS EARTH

Za sabo imam lepo in neprecenljivo izkušnjo. Filipini so nekaj posebnega, otočki čudoviti. Veliko časa smo s puncami preživele po hotelih v Manili vmes pa seveda obiskale tudi druge kraje izven glavnega mesta. Dnevni program je bil zelo raznovrsten in poln izjemnih dogodkov, kot so modne revije, fotografiranja, obiski šol, obiski različnih festivalov, ki jih imajo Filipinci,....

Celoten članek o mojih izkušnjah si lahko preberete s klikom na zavihek spodaj....

MOJA IZKUŠNJA Z MISS EARTH 2016
MAJA ANA STRNAD - MISS EARTH SLOVENIJE 2016

Za sabo imam lepo in neprecenljivo izkušnjo. Filipini so nekaj posebnega, otočki čudoviti. Veliko časa smo s puncami preživele po hotelih v Manili vmes pa seveda obiskale tudi druge kraje izven glavnega mesta. Dnevni program je bil zelo raznovrsten in poln izjemnih dogodkov, kot so modne revije, fotografiranja, obiski šol, obiski različnih festivalov, ki jih imajo Filipinci, sajenje dreves, pokušina lokalnih jedi in še bi lahko naštevala. Tekmovanje se je začelo z dnevom prihoda in res potekalo vseskozi pod drobnogledom ocenjevalcev. Bilo nas je 84 predstavnic iz vsega sveta. Še posebej sem se ujela s Tiare iz Čila, s katero sva bili tudi skupaj v sobi. Dobro je, če imaš nekoga bližnjega, s katerim lahko deliš in živiš sanje.

Miss Earth Slovenije za leto 2016

Maja Ana Strnad

Moja izkušnja je predolga za opis v parih stavkih. Hvaležna sem za ogromno novih poznanstev, očarana nad prijaznostjo in odprtostjo Filipincev in prekrasnimi kraji, ki sem jih uspela spoznati tekom tekmovanja. Čeprav nisem zmagala pri končni odločitvi, se lahko pohvalim z zlato medaljo iz šova talentov, kjer sem s svojo joga/gimnastično točko prepričala žirijo in osvojila meni osebno zelo pomemben segment tekmovanja (tekmovanje je namreč sestavljeno iz več delov in različnih nalog).

Zgodilo se mi je 3 tedne nepričakovanih stvari, ampak moram povedati, da sem prav v vsaki izredno uživala in se učila za prihodnost. Morda včasih tudi ni bilo najbolj enostavno, ampak za lepe stvari v življenju se je potrebno potruditi. Meni se zdi, da sem Slovenijo predstavila v lepi luči in vesela sem, da sem bila prav jaz izbrana kot slovenska predstavnica. Zmagala je predstavnica Ekvadorja, sledile pa so Venezuela kot Miss Earth Water, Kolumbija kot Miss Earth Air in Brazilija kot Miss Earth Fire. Lepe Latine.

Jaz sem izluščila ogromno iz izkušnje, vadila angleški in španski jezik, potovala, spoznala veliko ljudi in bila del izjemne organizacije, Miss Earth, Beauty with a Cause (ne gre samo za vizualno lepoto, ampak lepoto z določenim namenom).

Bistveno je, da imam spomine iz tekmovanja za vedno in ob tej misli se počutim izredno blagoslovljeno. Priporočam vsem puncam, ki jih zanima tovrstno tekmovanje, puncam, ki ljubijo izzive, potovanja, naravo, živali in puncam, ki jih zanima tudi skrb za naš prelep planet. Vse bi ponovila še enkrat!

Vaša Miss Zemlje Slovenije 2016, Maja Ana Strnad

 

Zaključen finalni izbor za Miss Earth Slovenije 2017

Kranjska Gora, 23. 9. 2017
v čudoviti Kranjski Gori v hotelu Ramada Resort se je odvijal zaključni finalni izbor Miss Earth Slovenije 2017, kjer se je predstavilo devet finalistk.
Lente so osvojile Eva Plešnar kot 2. spremljevalka, Tamara Fišter kot 1. Spremljevalka, ter najbolj laskavi naslov Miss Earth Slovenije 2017 pa Sara Gavranič.
Spremljevalni program je popestrila skupina New Game Over. Celotno prireditev so podprli poslovni partnerji, ki se zavedajo pomena skrbi za okolje in okoljske spremembe; Hit Alpinea Kranjska Gora, modna oblikovalka Mirjam Bernard, modni oblikovalec kopalk Joel Loyo, RHI Logistic.si, skupina vzdrzevalci.si, Ekološko vinogradništvo Rodica, Studio 4 Ljubljana, Fizoterapija Corpus, Amaroo Novo mesto. Da je novica ugledala svet skozi medijsko oko so poskrbeli v Media 24. Zmagovalko čakajo naporne priprave, za katere ima čas le 14 dni. Nastopila pa bo na svetovnem izboru Miss Earth, ki bo na Filipinih. Za vse tiste, ki niso uspeli biti na finalnem izboru Miss Earth Slovenije 2017 v Kranjski Gori je možen ogled na spletni strani www.missearth.si.
Celoten dogodek je z vezno besedo povezala Jasmina Spahalić.

Več na FB strani (https://www.facebook.com/MissEarthSlovenia/ ) | POVEZAVA

Fotografije : Šimen Zupančič

zmagovalke_missearth.si_2017

Miss Earth Slovenije in ekološko vinogradništvo RODICA

V vasi Truške pri Marezigah v osrčju Slovenske Istre, so se dne 4.7. zbrale finalistke lepotnega izbora za Miss Earth Slovenije 2017. V čudovitem ambijentu in gostoljubju gostitelja, Matica Rodice, so na ocenjevalnem srečanju predstavile lastne EKO obleke in EKO projekte.

Za najbolj izvirno EKO obleko je bila izbrana kreacija SARE GAVRANIČ. Kot pravi Sara je obleka nastala v sodelovanju z Vrtcem Postojna in je narejena iz odpadnih zamaškov.

Za najbolj prepričljiv EKO projekt je bil izbran projekt TAMARE FIŠTER. Naziv projekta se glasi SAVED in je namenjen globalnem reševanju ogroženih živalskih vrst. Z mislijo " Do you really think Earth was created only for you ?" je Tamara sklenila svoj projekt z upanjem, da bo projekt zaživel tudi v praksi z spodbujanjem "fair share trgovine" z opozorilnimi potiskanimi majicami od katerih bi del prihodka namenili svetovni organizaciji WWF ( World Wildlife Fund).

Poleg predstavitve so se dekleta tudi seznanila z načinom ekološke pridelave vina in značilnosti lastne blagovne znamke RODICA.

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo gostitelju za skupno druženje in gostoljubje.

Za več informacij o ekološkem vinogradništvu RODICA lahko obiščete spletno stran https://rodica.si in FB stran Rodica Winery.
Kontakt : Matic Rodica ( 031 759 744 )

Za ogled foto galerije vas vabimo, da obiščete uradno FB stran (https://www.facebook.com/MissEarthSlovenia/ ) | POVEZAVA

Fotografije : Šimen Zupančič

Rodica_missearth.si

PRVI CASTING ZA MISS EARTH SLOVENIJE 2017

Ocenjevalna komisija je na prvem letošnjem castingu v hotelu PARK v Ljubljani izbrala prvih 8 deklet, ki se bodo potegovale za prestižni naslov Miss Earth Slovenije 2017.
Preostale finalistke bodo znane na drugem castingu, ki bo dne 13.3.17.

Foto : Grega Eržen - Studio Solis | www.studiosolis.si

MAJA ANA STRNAD MISS EARTH 2016 | MOJA IZKUŠNJA Z IZBOROM MISS EARTH

Za sabo imam lepo in neprecenljivo izkušnjo. Filipini so nekaj posebnega, otočki čudoviti. Veliko časa smo s puncami preživele po hotelih v Manili vmes pa seveda obiskale tudi druge kraje izven glavnega mesta. Dnevni program je bil zelo raznovrsten in poln izjemnih dogodkov, kot so modne revije, fotografiranja, obiski šol, obiski različnih festivalov, ki jih imajo Filipinci,....

Celoten članek o mojih izkušnjah si lahko preberete s klikom na zavihek spodaj....

MOJA IZKUŠNJA Z MISS EARTH 2016
MAJA ANA STRNAD - MISS EARTH SLOVENIJE 2016

Za sabo imam lepo in neprecenljivo izkušnjo. Filipini so nekaj posebnega, otočki čudoviti. Veliko časa smo s puncami preživele po hotelih v Manili vmes pa seveda obiskale tudi druge kraje izven glavnega mesta. Dnevni program je bil zelo raznovrsten in poln izjemnih dogodkov, kot so modne revije, fotografiranja, obiski šol, obiski različnih festivalov, ki jih imajo Filipinci, sajenje dreves, pokušina lokalnih jedi in še bi lahko naštevala. Tekmovanje se je začelo z dnevom prihoda in res potekalo vseskozi pod drobnogledom ocenjevalcev. Bilo nas je 84 predstavnic iz vsega sveta. Še posebej sem se ujela s Tiare iz Čila, s katero sva bili tudi skupaj v sobi. Dobro je, če imaš nekoga bližnjega, s katerim lahko deliš in živiš sanje.

Miss Earth Slovenije za leto 2016

Maja Ana Strnad

Moja izkušnja je predolga za opis v parih stavkih. Hvaležna sem za ogromno novih poznanstev, očarana nad prijaznostjo in odprtostjo Filipincev in prekrasnimi kraji, ki sem jih uspela spoznati tekom tekmovanja. Čeprav nisem zmagala pri končni odločitvi, se lahko pohvalim z zlato medaljo iz šova talentov, kjer sem s svojo joga/gimnastično točko prepričala žirijo in osvojila meni osebno zelo pomemben segment tekmovanja (tekmovanje je namreč sestavljeno iz več delov in različnih nalog).

Zgodilo se mi je 3 tedne nepričakovanih stvari, ampak moram povedati, da sem prav v vsaki izredno uživala in se učila za prihodnost. Morda včasih tudi ni bilo najbolj enostavno, ampak za lepe stvari v življenju se je potrebno potruditi. Meni se zdi, da sem Slovenijo predstavila v lepi luči in vesela sem, da sem bila prav jaz izbrana kot slovenska predstavnica. Zmagala je predstavnica Ekvadorja, sledile pa so Venezuela kot Miss Earth Water, Kolumbija kot Miss Earth Air in Brazilija kot Miss Earth Fire. Lepe Latine.

Jaz sem izluščila ogromno iz izkušnje, vadila angleški in španski jezik, potovala, spoznala veliko ljudi in bila del izjemne organizacije, Miss Earth, Beauty with a Cause (ne gre samo za vizualno lepoto, ampak lepoto z določenim namenom).

Bistveno je, da imam spomine iz tekmovanja za vedno in ob tej misli se počutim izredno blagoslovljeno. Priporočam vsem puncam, ki jih zanima tovrstno tekmovanje, puncam, ki ljubijo izzive, potovanja, naravo, živali in puncam, ki jih zanima tudi skrb za naš prelep planet. Vse bi ponovila še enkrat!

Vaša Miss Zemlje Slovenije 2016, Maja Ana Strnad