Slovenija EKO Resort

Miss Earth Slovenije

ocenjevalno srečanje finalistk za Miss Earth Slovenije 2021


Finalistke letošnjega lepotnega izbora so obiskale EKO Resort pri Kamniku, ki je po Forbes-ovi oceni ena od 1000 najbolj zaželenih destinacij na svetu.

Po programu je sledilo ocenjevalno srečanja pod nazivom EKO izziv, kjer do kandidatke pripravile lastni EKO projekt in ga tudi predstavile.


Najbolj pretresljiv projekt je pripravila kandidatka Eva Karin Potrč na temo škodljivosti živinorejske industrije na okolje, ki jo ob predstavitvi ob navedenih dejstvih potočila tudi nekaj solz.


Ocenjevalno komisijo je najbolj prepričal nastop kandidatke Asje Bonnie Pivk, ki je z domiselnostjo in inovacijo tudi zmagala in priborila lepo nagrado gostitelja.


Za več fotografij obiščite uradno stran na Facebook-u ( Miss Earth Slovenije, Miss Earth SI, Metropola media) in Instagram-u ( @missearthslovenia, @metropolamedia )


Imena finalistk od leve proti desni :
Sara Cener, Asja Bonnie Pivk, Elma Hrnjić, Tadeja Kamenik, Maša Pučnik, Ana Ćiković, Anita Švajger, Adrijana Ojsteršek-aktualna Miss, Patricija Miklavžina, Eva Karin Potrč, Tinkara Vengust, Jamnine Zen, Sara Horvat, Miša Novak

Več na FB strani (https://www.facebook.com/MissEarthSlovenia/ ) | URL POVEZAVA


Ocenjevalni večer Ocenjevalni večer

Ocenjevalni večer

Miss Earth Slovenija

MM Metropola media d.o.o.

Kočevarjeva ulica 3, 8000 NM

Tel. 07 39 33 117
Fax. 07 39 33 116

Mobi kontakti

Mob. 041 616 147
Mob. 041 392 390

Email kontakti

E-mail 1: info@missearth.si

E-mail 2: marketing@missearth.si
E-mail 3: robert@missearth.si
Copyright (c) missearth.si. Vse pravice pridržane. Avtor: MrFRx 068 136 400 Poslovni Stik