DANIJELA BURJAN "Taka kot sem"

Miss Earth Slovenije

Prvi singl zmagovalke Miss Earth DANIJELE BURJAN z naslovom "Taka kot sem"



Danijela Burjan 2019


Kot pravi, se je našla prav v glasbi, saj jo le ta spremlja že celotno življenje. Začela je s petjem v šolskih in lokalnih pevskih zborih, kasneje pa se je vpisala v nižjo in srednjo glasbeno šolo opernega petja. Skozi celotno glasbeno pot jo je spremljala predvsem glasba njenih staršev, največji vtis pa je nanjo pustila glasba legendarnega Georga Michaela.

Pod okriljem svoje matične agencije Metropola Media, pevka predstavlja svoj prvi singl. Za glasbo in produkcijo je zaslužena novonastala produkcijska ekipa FactoryEleven, ki jo sestavljajo izkušeni ustvarjalci sodobne domače glasbe. Pri godalnem aranžmaju pa je na pomoč priskočil Anže Rozman, ki trenutno ustvarja v Los Angelesu v studiu svetovno znanega filmskega skladatelja Hansa Zimmerja.

Za videospot sta poskrbela Perica Rai in Tamir Gostiša, modni styling pa je Danijela kot ponavadi zaupala Jerneji Podbevšek Zembrowskyy.

Danijela Burjan 2019


Mlada ustvarjalka pravi: „Rada bi se predstavila javnosti kot mlada umetnica, ki želi pokazati nekaj drugačnega in svežega. "Taka kot sem" govori o mojem ustvarjalnem izrazu, ki je velik del mene in o zunanji podobi, ki prevečkrat zaslepi vsebino posameznika. S skladbo želim ljudem pokazati del sebe, ki ga še ne poznajo."




Spremljajte našo uradno FB stran Miss Earth Slovenija



Miss Earth Slovenija

MM Metropola media d.o.o.

Kočevarjeva ulica 3, 8000 NM

Tel. 07 39 33 117
Fax. 07 39 33 116

Mobi kontakti

Mob. 041 616 147
Mob. 041 392 390

Email kontakti

E-mail 1: info@missearth.si

E-mail 2: marketing@missearth.si
E-mail 3: robert@missearth.si
Copyright (c) missearth.si. Vse pravice pridržane. Avtor: MrFRx 068 136 400 Poslovni Stik